Doelwit Barcelona bekend: ´Deco 2.0´

Foto: Doelwit Barcelona bekend: ´Deco 2.0´

FC Barcelona is opzoek naar versterkingen voor het komende seizoen. De ambities zijn hoog in Catalonië, ondanks de financiële problemen. In de aanval moet er een speler bijkomen. De club heeft nu Dani Olmo op het oog, die in de media al is omgedoopt tot ‘Deco 2.0’.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Dani Olmo nieuw doelwit bij Barcelona

Volgens El Mundo Deportivo is Dani Olmo een van de belangrijkste doelwitten voor de komende transferzomer. De 26-jarige middenvelder heeft alles wat ze bij de club momenteel belangrijk vinden. Op zijn leeftijd heeft hij al bakken met (Europese) ervaring. Op het WK in Qatar maakte hij na de onomstreden Rodri de meeste speelminuten binnen de selectie. Daarnaast heeft Olmo het voordeel dat hij op bijna elke aanvallende positie uit de voeten kan. De aanvallende middenvelder kan op ’10’ spelen, maar voelt zich ook thuis op de flanken. Met Olmo haalt Barcelona een multifunctionele speler binnen.

Anderson Luis de Souza, beter bekend als Deco, zorgt momenteel voor de transfers bij de club. In de media is de link met Olmo en zijn verleden snel gemaakt. Deco is erg onder de indruk van de prestaties van Olmo en zou hem er graag bij hebben. De Portugees weet dat Barcelona eerst geld moet innen voordat er iets kan worden uitgegeven, maar hij is nog niet van plan om Olmo op te geven.

De Spaanse middenvelder heeft nog een contract tot medio 2027 bij RB Leipzig. Barcelona moet dus flink in de buidel tasten om hem aan te trekken. Met 8 doelpunten en 5 assists was hij bij vlagen belangrijk voor Leipzig dit seizoen.

Moet Barcelona Olmo aantrekken?

  • Ja, een uitstekende speler
  • Nee, Olmo hebben ze niet nodig
167+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie