‘PSG zet transfermarkt op zijn kop met komst PL-sterspeler’

Foto: ‘PSG zet transfermarkt op zijn kop met komst PL-sterspeler’

Paris Saint-Germain stevent in Frankrijk op de landstitel af en liet een sterke indruk achter in de Champions League-heenwedstirjd tegen Real Madrid. Maar ondertussen wordt achter de schermen ook al naar volgend seizoen toegewerkt. Zo zouden de Parijzenaars komende zomer opnieuw hard willen toeslaan op de transfermarkt. 

Waar PSG in de voorbije jaren monstersommen betaalde om sterren naar het Parc des Princes te halen, gooide de club het vorige zomer over een andere boeg. Zo werd de focus gelegd op grote namen die transfervrij vielen op te pikken en vervolgens verleid konden worden met een riant salaris. Onder meer Lionel Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma en Georgino Wijnaldum belandden op die manier in de Franse hoofdstad. 

En ook nu speuren de Fransen naar spelers die vanwege hun contractsituatie een interessant koopje kunnen vormen. Voor het middenveld wordt bijvoorbeeld Franck Kessié, die in de laatste maanden van zijn overeenkomst bij AC Milan zit, gevolgd. Maar volgens The Telegraph staan nog andere grote namen op het verlanglijstje. Zo zou PSG overwegen een poging te doen om niemand minder dan N’Golo Kanté binnen te halen. 

Twijfel Chelsea

De wereldkampioen gaat komende zomer zijn laatste contractjaar in bij Chelsea. Indien hij niet verlengt, zijn The Blues dus genoodzaakt om mee te werken aan een transfer om een gratis vertrek te voorkomen. Kanté is nog steeds goud waard voor de Londenaren, maar wordt eind volgende maand alweer 31 jaar. Daardoor zou Chelsea twijfelen om hem een nieuwe en langdurige verbintenis voor te schotelen. Van die situatie zou PSG dus willen profiteren. Naar verluidt gaat het om een transfer van om en nabij de twintig miljoen euro.

Goal van Kanté tegen Liverpool morgen? 9x je inleg!

Is Kanté dé missing link bij PSG?

  • Ja, met hem gaan ze echt veel winnen
  • Niet per se
89+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie