Pittige loting voor Manchester United in League Cup

Foto: Pittige loting voor Manchester United in League Cup

Manchester United kan in de volgende ronde van de League Cup haar borst natmaken. De ploeg van Erik ten Hag neemt het in eigen huis op tegen Newcastle United, dat in een geweldige vorm verkeert.

Duel tussen Manchester United en Newcastle United

Newcastle United investeerde de afgelopen periode veel in de selectie en dat begint zijn vruchten af te werpen. In de voorbije weken boekte de club een aantal grote overwinningen. Zo was het met maar liefst 0-8 te sterk voor Sheffield United, speelde het in de Champions League met 0-0 gelijk tegen AC Milan en won het in de League Cup van Manchester City.

In de vierde ronde gaat de club dus op bezoek bij Manchester United, dat nog zoekende is naar de juiste vorm. Deze week kregen de Engelsen het voor elkaar om Crystal Palace met 2-0 te verslaan. Het duel met Newcastle United doet denken aan vorig jaar, toen beide clubs elkaar in de finale van het toernooi tegenkwamen. Manchester United won die wedstrijd met 2-0.

Overige wedstrijden in vierde ronde League Cup

Naast het duel tussen Manchester United en Newcastle United staan er nog een aantal bijzondere affiches op het programma. Zo gaat Arsenal op bezoek bij West Ham United. Het is een bijzondere wedstrijd voor Declan Rice die deze zomer voor een bedrag van ruim 120 miljoen euro de overstap maakte naar Arsenal.

Liverpool reist af naar AFC Bournemouth, terwijl Chelsea in eigen huis Blackburn Rovers ontvangt en Everton in Liverpool tegen Burnley speelt. Verder staan Mansfield Town-Port Vale, Ipswich Town-Fulham en Exeter City-Middlesbrough op het programma. De duels vinden allemaal over ruim een maand plaats.

Pakt Ten Hag met Manchester United binnen vijf jaar de landstitel?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik verwacht het niet
224+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie