Ten Hag komt met boodschap aan United-fans richting belangrijke eindfase

Foto: Ten Hag komt met boodschap aan United-fans richting belangrijke eindfase

Erik ten Hag onderstreept dat Manchester United een zeer moeizaam seizoen kent. De ploeg heeft echter nog twee belangrijke duels te gaan, waarin het zelfs nog een grote prijs kan winnen. De Nederlandse manager prijst de trouwe supporters, die achter het team zijn blijven staan.

Erik ten Hag bedankt Manchester United-supporters na moeilijk seizoen

Op de persconferentie na de 3-2 overwinning tegen Newcastle United stond Ten Hag de pers te woord. “Trots? Na zo’n seizoen kan ik niet over trots spreken. We zijn allemaal teleurgesteld met dit seizoen, maar we kunnen nog altijd wat winnen. Daar moeten we voor gaan. Onze eerste focus ligt op zondag (Premier League-duel bij Brighton, red.), daar moeten we winnen en dan zijn we afhankelijk van Newcastle.”

“Voor de fans is het natuurlijk een moeilijk seizoen, net als voor ons. Eén ding telt: ze bleven ons altijd supporten. We zijn erg blij met de houding van de fans, het team en de fans zijn één”, sprak de Tukker, die op het veld in een speech ook al de supporters uitgebreid bedankte. Mogelijk is Ten Hag bezig aan zijn laatste weken op Old Trafford. The Guardian sprak donderdag van een fifty-fifty kans dat hij mag aanblijven. In algemene zin denken veel media dat de oefenmeester deze zomer wordt ingeruild.

United staat in de competitie momenteel achtste op de ranglijst. Newcastle heeft evenveel punten maar een veel beter doelsaldo. Als The Mancunians zondag tijdens de laatste speelronde een beter resultaat halen dan The Magpies (uit bij Brentford, red.) stijgt het naar de zevende plek. Die geeft recht op Conference League-voetbal. Mocht United in de FA Cup-finale stunten tegen Manchester City is het verzekerd van een Europa League-ticket.

Gaat United het seizoen nog goed eindigen?

  • Denk ik wel
  • Kan ik me niet voorstellen
74+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie