‘Pikante toptransfer voor PSV-ster Cody Gakpo’

Foto: ‘Pikante toptransfer voor PSV-ster Cody Gakpo’

Er lonkt een fascinerende strijd rond PSV-aanvaller Cody Gakpo. Liverpool dreigt aartsrivaal Manchester United af te troeven met een mega-aanbieding.

PSV-directeur Marcel Brands sloot in Goedemorgen Eredivisie een transfer niet uit. “Er is een afspraak gemaakt met Cody en zijn management, daar kunnen we niet omheen. Het is geen clausule, maar als de juiste club het juiste bedrag biedt, dan is het een optie (vertrekken, red.). Of we al een adequate vervanger op het oog hebben? Natuurlijk zijn er altijd lijstjes met namen waar we naar kijken.”

Brands bevestigde dat Manchester United in de zomer geïnteresseerd was in Gakpo, maar dat leidde niet tot een transfer. Hans Kraay jr. heeft vernomen dat Liverpool ‘absoluut’ gaat proberen om de Oranje-international op te pikken. “Lijnders (assistent-trainer Liverpool, red.) heeft gezegd: Gakpo is onze missing link. Hij wordt zeer serieus genomen binnen Liverpool en hij is één van de weinige mensen waar Klopp naar luistert.”

Volgens Brands zijn er geen signalen omtrent Liverpool, maar stelt hij: “Liverpool is een club die altijd heel gericht te werk gaat. Soms halen ze in november al spelers voor het volgende seizoen. Of zij een goede partner zouden zijn om Gakpo in de zomer naartoe te sturen? Ja, dat klopt.”

Transferexpert Fabrizio Romano benadrukt dat Gakpo nog altijd in beeld is bij Manchester United. Ook clubs van buiten Engeland zijn in de race.

Scoort Gakpo tegen AZ?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet hij vertrekken in januari?

  • Ja
  • Nee
719+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie