Persoonlijke assistent: “Gullit zat niet te vaak in de disco”

Soccernews

Ruud Gullit werd na een zeer kort dienstverband al op straat gezet bij Terek Grozny. De Russische club hield de Nederlander verantwoordelijk voor de matige resultaten. In de media werd gesuggereerd dat Gullit veelal in de disco te vinden was, in plaats van te werken aan zijn team.

Volgens Tom Sauer, de persoonlijke assistent en tolk van Gullit, klopt daar niets van. “Het is complete onzin wat er allemaal gezegd wordt”, zegt Sauer tegen [i]NUsport[/i]. “Vooral de suggestie dat Ruud meer in disco’s zat dan met de ploeg bezig was, is tegen het zere been. In het plaatsje Kistowodsk, waar wij woonden, is geen disco of bar te vinden!” Wel is Gullit kort in een disco geweest, maar dat was met de hele ploeg.

“We gingen eerst met de selectie eten en daarna kort naar de disco. Maar Ruud was daar na tien minuten al weg. Hij was met de auto en in Rusland mag je geen slok op hebben als je rijdt. Het is heel treurig dat hij er dan van beschuldigd wordt dat hij te veel in de disco zat. Ik ben 24 uur bij hem geweest dus ik weet waar ik over praat. Hij is alleen maar bezig geweest om de ploeg op poten te krijgen.”

De club zou hem een baan van jeugdtrainer hebben aangeboden, maar daar gaat Gullit niet op in. “Daar is nooit sprake van geweest, dat staat ook in zijn contract en wordt ook nu niet over gesproken. Ruud is alleen nog maar bezig met de afhandeling van zijn contract. Tot nu toe stelt de club zich daarbij netjes op. Dus we hopen dat beide partijen snel en in goede harmonie uit elkaar gaan.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie