Perez: “Tannane heeft zichzelf in de maling genomen”

Foto: Perez: “Tannane heeft zichzelf in de maling genomen”

Kenneth Perez vindt dat Oussama Tannane ‘zichzelf zijn hele carrière lang al in de maling heeft genomen’. De Deense analist vond de NEC’er voetballend wederom erg sterk, tijdens het uitduel met Ajax (1-0), maar door zijn fysiek zal Tannane nooit zijn plafond halen.

“Die jongen heeft zichzelf toch compleet in de maling genomen in zijn hele carrière? Dat hij zo’n soort loopbaan heeft, is toch volledig aan hemzelf te wijten? Hij is misschien wat gezet en zwaar, maar dit: deze sprint is toch heel erg goed?”, zegt Perez terwijl er beelden van een excellerende Tannane worden getoond, in Dit Was Het Weekend op ESPN.

“Het gaat me even niet om alle mooie ballen die hij geeft. In het hedendaagse voetbal moet hij vijf keer per helft zo’n sprint inzetten. Dat lukt hem alleen niet, daar is hij fysiek niet goed genoeg voor. Hij hoort niet bij NEC te voetballen, maar bij een hele goede en grote club.”

‘Ik ben Tannane, ik krijg alles tegen’

Tannane zelf haalde na afloop van de wedstrijd in Amsterdam uit naar de arbitrage, die naliet Edson Álvarez te bestraffen voor een beuk aan het adres van Tannane. Zelf is hij juist wél erg snel ‘slachtoffer’ van de arbitrage. Kees Kwakman snapt de woorden van de Marokkaan wel. “De vorige keer dat hij zo reageerde, kreeg hij geel en werd hij geschorst. Toen was ik het helemaal niet met hem eens. Nu vind ik wel een beetje dat hij een punt heeft. Als het andersom was, had het misschien wel verkeerd afgelopen voor hem. Hij heeft dat gevoel natuurlijk wel.”

NEC Nijmegen
FC Utrecht
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 12 maart 2023 12:10.

Tannane heeft groot gelijk met zijn uitspraken

  • Eens
  • Oneens
256+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie