‘Oranje-international kiest voor Ten Hag’

Foto: ‘Oranje-international kiest voor Ten Hag’

Jeremie Frimpong speelde dit WK nog niet voor het Nederlands elftal, maar de kans is reëel dat hij een toptransfer maakt na dit toernooi. Manchester United denkt nadrukkelijk aan de rechtsback en zelf lijkt hij al overstag te zijn.

Fabrizio Romano stelt via zijn YouTube-kanaal dat Manchester United een tweetal Nederlanders in het vizier heeft: Denzel Dumfries en Frimpong. De komst van eerstgenoemde lijkt echter ver weg. De rechtsback is gelukkig bij Internazionale, dat zelf alleen overstag wil gaan indien er een megabod op tafel komt. Dit bedrag zou de tientallen miljoenen ruimschoots overstijgen.

Dumfries lijkt daarmee onhaalbaar te worden voor United, maar de kans bestaat dat zijn Oranje-concurrent Frimpong de stap wel maakt. De rechtsback van Bayer Leverkusen is een stuk goedkoper en heeft zijn zinnen zelf al gezet op een avontuur in de top van de Premier League. Op dit moment maakt hij een grotere kans dan Dumfries.

Op dit moment heeft een nieuwe spits ogenschijnlijk de voorkeur bij Manchester United. Een nieuwe rechtsback komt er volgens Romano pas zodra Aaron Wan-Bissaka een uitgaande transfer maakt.

120+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie