‘Oliedomme actie van Drommel’

Foto: ‘Oliedomme actie van Drommel’

PSV kwam gisteren tegen FC Twente knap terug van een 3-0 achterstand. De Eindhovenaren maakten in de blessuretijd de gelijkmaker in de Grolsch Veste. Door de winst van Ajax lopen de Amsterdammers nu uit naar vier punten. Doelman Joël Drommel was na afloop schuldbewust. 

De Eindhovenaren gingen allerminst goed van start in Twente. “We begonnen heel slecht. Vooral ik”, stelt de doelman tegenover ESPN. “Twee goals waren mijn fout. Soms maak je zulke wedstrijden mee, maar dat mag niet gebeuren. Je baalt, maar je moet je kop altijd omhoog houden.”

Joël Drommel

Drommel kent sowieso al geen lekker debuutseizoen bij de Eindhovenaren. Vooral in de eerste fase van het seizoen was er veel kritiek op de doelman. Uitgerekend tegen zijn oude club FC Twente, waar Drommel de jeugdopleiding doorliep en jarenlang het doel verdedigde in de Grolsch Veste, ging het weer mis. 

Drommel: “Voor de internationale break hield ik drie keer de nul en deed ik het redelijk. Dan komt deze hard aan, maar je moet blijven vechten. Wat mijn teamgenoten zeiden? Dat ik mijn kop omhoog moest houden en dat het seizoen nog een paar weken duurt. Alles is nog mogelijk. We moeten positief blijven, maar het wordt nu allemaal heel belangrijk dus dan is het zonde dat je hier punten laat liggen. Het enige positieve is dat je na een 3-0 achterstand nog 3-3 maakt.”

PSV

Dat Drommel na de wedstrijd alsnog een ereronde maakte door het stadion, zorgt ook voor twijfels bij de doelman. “Ik weet niet of dat slim was na zo’n wedstrijd. Niet echt handig. Ik speelde geen goede wedstrijd dus dan is het misschien slim om het op een ander moment te doen. Ik had nog geen afscheid genomen, maar dit had ik misschien beter volgend jaar of een andere keer kunnen doen.”

Wint PSV van Leicester City? De odd is 3.1x!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Eens met DRommel?

  • Ja
  • Nee
102+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie