‘Neymar verlaat veld in tranen via brancard’

Foto: ‘Neymar verlaat veld in tranen via brancard’

In een kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2026 heeft Brazilië met 2-0 verloren van Uruguay. Tot overmaat van ramp voor de Brazilianen moest Neymar het veld ook nog eens verlaten met een ogenschijnlijke zware blessure. De sterspeler van de nationale ploeg moest het veld via een brancard verlaten en leek tot tranen geroerd te zijn wegens zijn nieuwe blessure.

Eerste verlies sinds 2015

Voor Brazilië is dit een enorm slecht resultaat. De laatste keer dat het land een wedstrijd verloor in een WK-kwalificatiewedstrijd was in 2015. Sindsdien werd er altijd gewonnen of gelijkgespeeld. In het vorige duel tegen werd er ook al gelijkgespeeld tegen Venezuela. Het is niet dat de WK-deelname van het land op de tocht staat, maar het laat wel zien dat er iets moet veranderen bij de nationale ploeg.

Voor Uruguay, die met 2-0 wisten te winnen door een doelpunt en een assist van Darwin Núñez, was het een historische overwinning op de Brazilianen. In 2001 werd er voor het laatst gewonnen van Brazilië door het land. Dit is dus de eerste overwinning op de Brazilianen in ongeveer 22 jaar.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie