MVV-groeibriljant Ruben van Bommel is klaar voor clubs als FC Utrecht en Heerenveen

Foto: MVV-groeibriljant Ruben van Bommel is klaar voor clubs als FC Utrecht en Heerenveen

Goed nieuws had Ruben van Bommel onlangs door openlijk uit te spreken dat hij niet transfervrij zou gaan vertrekken bij zijn huidige club MVV. Met andere woorden: de jonge aanvaller gaat een krabbel zetten onder een profcontract, maar een langer verblijf in Maastricht zal moeilijk worden voor de Keuken Kampioen Divisieclub. De teenager is klaar voor een overstap naar eredivisionisten onder de subtop als FC Utrecht of Heerenveen.

Hij heeft optisch gezien het bravoure van zijn vader Mark. Het voormalige talent van ooit Fortuna Sittard dat als speler die Europese top wist te bereiken en daar zelfs prijzen pakte. Zijn pas achttienjarige zoon Ruben van Bommel loopt over het veld met een soort van branie die winnaarsmentaliteit uitstraalt. Een houding van: kom maar op.

Dat is mooi om te zien, zeker gezien zijn nog jonge leeftijd. Daarnaast blijkt hij te beschikken over een neusje voor de goal omdat hij op dit moment zelfs topscorer is bij Us MVV’ke. Als flankspeler weet hij zich middels goede loopacties vaak prima te positioneren voor het vijandelijke doel waardoor hij zijn voet met succes tegen voorzetten kan aanzetten.

Postuur

Qua postuur kan de Van Bommel-telg zeker nog stappen maken, met een transfer naar de Eredivisie in het vooruitzicht. Dáár zal de buitenspeler – onder andere – over voldoende kracht en body moeten beschikken om zich te kunnen meten met de verdedigers van de clubs op het hoogste niveau.

Vader Mark, maar ook opa Bert van Marwijk, zullen (klein)zoonlief zo vakkundig mogelijk van advies voorzien de komende maanden. Voor clubs als FC Utrecht en Heerenveen lijkt Ruben van Bommel in ieder geval wel klaar. Zouden de TD’s Jordy Zuidam en Ferry de Haan inmiddels al een belletje naar Maastricht gepleegd hebben? Die kans lijkt ruimschoots aanwezig en zou ook terecht zijn.

Wordt Ruben van Bommel zou goed als zijn vader?

  • Ja
  • Nee
250+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie