Messi met grond gelijkgemaakt: ‘Doet geen enkele moeite voor deze club’

Foto: Messi met grond gelijkgemaakt: ‘Doet geen enkele moeite voor deze club’

Lionel Messi beschikt over een aflopend contract bij Paris Saint-Germain, de club wil dolgraag verlengen met de Argentijn. En dat zorgt bij sommigen voor gefronste wenkbrauwen. Bijvoorbeeld bij voormalig PSG-speler Jérôme Rothen.

Rothen, tegenwoordig actief als voetbalanalist, zou Messi de deur wijzen als hij de clubleiding was. “De verlengingspoging is een lachertje”, foetert de Fransman bij RMC Sport. “Het is heel lastig om én Kylian Mbappé én Neymar én Messi te managen. Daarnaast is zijn salaris ook ontzettend hoog.”

“Paris Saint-Germain zit gevangen in een financieel web, want hun salarishuis is ontploft.” Deze week werd zelfs bekend dat PSG de financieel meest ongezonde club van de wereld is momenteel. “En nu krijgen ze de kans om dat op orde te brengen en dan laten ze die lopen. Het lijkt me een slecht idee om zijn contract nu te verlengen.”

‘Te weinig gebracht’

Rothen vindt dat Messi niet heeft gebracht wat er van hem verwacht zou mogen worden. “Als ik kijk naar wat hij uitstraalt, dan snap ik ook niet dat Messi hier wil verlengen. Hij doet geen enkele moeite voor deze club. Hij bedankt de fans nooit, maar loopt met de kop naar beneden linea recta de kleedkamer in. Zelfs als hij wordt toegezongen kan er geen dankbaar gebaartje vanaf. Hij heeft duidelijk geen trek om in dit project te investeren.”

Parc des Princes

Ligue 1

19 februari 2023

13:00

Paris Saint-Germain
Lille
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 19 februari 2023 12:56.

Eens met Rothen?

  • Ja
  • Nee
430+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie