‘Mbappé weigert mega aanbod uit Saudi-Arabië’

Foto: ‘Mbappé weigert mega aanbod uit Saudi-Arabië’

Kylian Mbappé ziet het niet zitten om in Saudi-Arabië aan de slag te gaan. Volgens L’Équipe weigerde de Franse superster van Paris Saint-Germain om te praten met het geïnteresseerde Al-Hilal.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Al-Hilal had een miljard over voor Franse superster

De voorbije dagen kwam naar buiten dat de rijke Arabieren er nu alles voor over hebben om Mbappé te verleiden voor een move naar het Midden-Oosten. Het ging hier naar verluidt zelfs om een miljardendeal. Zo zou PSG een transfersom van 300 miljoen euro tegemoet kunnen zien. De 24-jarige vice-wereldkampioen zou een basissalaris ontvangen van 200 miljoen, dat vanuit de commercie kan oplopen tot 700 miljoen.

Mbappé weigert gesprek

De Parijzenaars stonden open om te praten over de megatransfer. Vanwege het afronden van de overstap van Malcom was een delegatie van Al-Hilal aanwezig in de Franse hoofdstad, waarbij men ook gesprekken hoopte te openen over Mbappé. De aanvaller en zijn entourage lieten echter direct weten niet om tafel te willen met de gefortuneerde Arabieren.

De aanvoerder zou geen enkel moment hebben overwogen naar de Saudi Proffesional League te verkassen, in tegenstelling tot de nodige collega topvoetballers. PSG dat dus een bod op zak had van 300 miljoen euro gaf aan Al-Hilal de toestemming te praten met Mbappé, weet L’Équipe. Dat liep echter op niets uit, en het lijkt erop dat de vedette ook niet te verleiden valt om hun aanbod aan te horen. Het is nu de vraag of Mbappé bij PSG wil blijven of zijn zinnen zet op een transfer binnen Europa. De voorbije dagen werd hij ook gelinkt aan een move naar Chelsea.

Snap je Mbappé?

  • Ja, tuurlijk wel
  • Nee, zó'n aanbod kan je niet afwijzen
298+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie