‘Kylian Mbappé-bod véél krankzinniger’

Foto: ‘Kylian Mbappé-bod véél krankzinniger’

Het Saudi-Arabische Al-Hilal wil ver gaan voor Kylian Mbappé, dat wisten we natuurlijk al. Maar het wordt nog veel krankzinniger, want de Franse stervoetballer krijgt de mogelijkheid om maar één jaar in de Saudi Pro League te spelen, om vervolgens weer te vertrekken.

1 miljard voor één jaartje Kylian Mbappé?

‘Transfergoeroe’ Fabrizio Romano komt op dinsdagmiddag met wat nieuwe details met betrekking tot de aanbieding van Al-Hilal voor Mbappé. De Italiaan onthult dat het voorstel van de Arabieren maar voor één jaar is. En daar wil Al-Hilal dus een transfersom van 300 miljoen euro voor betalen, waarnaast de aanvaller zelf uitzicht heeft op een basissalaris van 200 miljoen euro, dat vanuit de commercie aangevuld kan worden tot 700 miljoen (marketing-/beeldrechten).

In 2024 zou Mbappé vervolgens gratis en voor niets de overstap kunnen maken naar de grootmacht waar hij zichzelf wel ziet voetballen, Real Madrid. Het is natuurlijk de vraag of de international van het Franse nationale team bestand is tegen dit krankzinnige bod, maar volgens ‘Paris Saint-Germain-bronnen’ (aldus Romano) heeft hij wel écht een voorkeur voor een transfer naar het Estadio Santiago Bernabéu.

“Kylian kan niet gratis vertrekken”

Bij PSG is men intussen als de dood dat Mbappé er tóch voor kiest om zijn contract uit te dienen. Dat recht heeft hij natuurlijk, maar voorzitter Nasser Al-Khelaifi zei eerder: “Kylian kan niet gratis vertrekken.” Wat hem betreft tekent zijn stervoetballer bij óf vertrekt hij deze zomer nog. En in het Parc des Princes is men natuurlijk wel happig op de 300 miljoen euro die Al-Hilal geboden heeft…

Krankzinnig?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
808+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie