Lozano ontsnapte aan de dood: “Wonder dat ik het had overleefd”

Foto: Lozano ontsnapte aan de dood: “Wonder dat ik het had overleefd”

Hirving Lozano is blij dat hij met Mexico in actie kan komen op het WK in Qatar. Het had weinig gescheeld of de oud-PSV’er had nooit meer kunnen voetballen.

Een jaar geleden viel Chucky in een interland tegen Trinidad & Tobago hard op de knie van doelman Marvin Phillip. De huidige aanvaller van Napoli wist direct dat het foute boel was. Tegenover Players Tribune spreekt de 27-jarige international over een moeilijke tijd die volgde.

Speel gratis mee met het €100.000 SoccerNews WK-spel!

“Mijn nek klapte naar achteren, mijn ruggengraat was beschadigd en mijn oog ontplofte gewoon. Ik huilde heel hard. Ik was zó bang”, blikt Lozano terug op het moment.

Wonder

“Ik vreesde voor mijn leven, eerlijk gezegd”, vervolgt de geschrokken Mexicaan. Het leek er even om te spannen, maar de doktoren konden zijn leven redden. “Dankzij de chirurg was ik maar drie maanden uitgeschakeld, maar zoveel doktoren zeiden dat het een wonder was dat ik het had overleefd, laat staan ​​dat ik zo snel weer kon spelen.”

Scoort Lozano de eerste goal tegen Zweden?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

17+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie