‘PSV verlaagt miljoenenbod op transfertarget’

Foto: ‘PSV verlaagt miljoenenbod op transfertarget’

PSV lijkt nog altijd werk te willen maken van de komst van Couhaib Driouech. De buitenspeler van Excelsior moest eigenlijk al afgelopen winter naar Eindhoven komen, maar de Rotterdammers hielden vast aan een te hoge transferprijs. PSV wil nu weer terugkomen, maar is niet van plan om hetzelfde bedrag neer te tellen als in de winter gevraagd werd meldt het Eindhovens Dagblad.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

PSV-bieding op Excelsior-aanvaller Driouech valt lager uit

PSV wilde afgelopen winter een transfersom van drie à vier miljoen euro neertellen voor Driouech, maar daarmee ging Excelsior niet akkoord. De Rotterdammers dachten eerder aan een transfersom van rond de vijf miljoen euro, maar dat was de Eindhovenaren te gortig. Komende zomer hoeven de Kralingers niet nog eens op dat bedrag te rekenen.

Dat heeft mede te maken met het contract van Driouech, die nog tot medio 2025 vastligt bij Excelsior. De Brabantse krant stelt dat PSV daarom niet dat bedrag wil meer betalen, maar dat het ‘aanmerkelijk minder’ is. Om welk bedrag het nu ongeveer gaat is vooralsnog niet duidelijk. Toch lijkt de buitenspeler wel een serieuze kandidaat om komende zomer naar PSV te komen, dat de vleugels wil versterken.

PSV speurt naar nieuwe vleugelversterkingen

Driouech moet de concurrentie aangaan met Noa Lang op de linkervleugel. Daarnaast zal ook Hirving Lozano naar verwachting gewoon blijven, die op beide vleugels uit de voeten kan. Wel wordt er rekening gehouden met een vertrek van Johan Bakayoko. Bij een vertrek van de Belg wil PSV wel direct een kwaliteitsimpuls halen met een speler die er direct staat. Onder meer sc Heerenveen-speler Osame Sahraoui is in beeld, maar naar verluidt bekijkt PSV meerdere opties.

Moet PSV Driouech proberen te halen?

  • Ja, prima aanvulling
  • Nee, voegt niets toe
419+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie