“Lloris over zijn houdbaarheidsdatum heen”

Foto: “Lloris over zijn houdbaarheidsdatum heen”

Tottenham Hotspur is zondag met 0-2 opzij gezet door Aston Villa. Volgens voetbalanalist Graeme Souness is dat vooral te wijten aan doelman Hugo Lloris.

De Fransman ging in de fout voorafgaand aan de 0-1. Lloris moest een schot van Douglas Luiz lossen en was vervolgens kansloos op de rebound van Emil Buendia. “Ik ben geen groot fan van hem, dat heb ik al eerder gezegd”, zo verklaarde Souness op nieuwjaarsdag bij Sky Sports.

“Sinds het begin van vorig seizoen heeft hij vier grote fouten gemaakt met een tegendoelpunt tot gevolg. Geen keeper in de Premier League deed het in die periode slechter. Voor mij is Lloris over zijn houdbaarheidsdatum heen”, aldus de 69-jarige analist uit Schotland.

Lloris speelde in december nog de WK-finale met Frankrijk. Tijdens de eindronde in Qatar lag hij ook al onder vuur door weinig overtuigende optredens.

Eindigt Palace-Spurs in een gelijkspel?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Eens met Souness?

61+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie