Slot geeft update over status met Liverpool

Foto: Slot geeft update over status met Liverpool

Arne Slot is vrijdagmiddag kort ingegaan op de status van de onderhandelingen met Liverpool FC. De coach wil er niet te veel over kwijt, maar bevestigt dat het er goed uitziet betreft een zomerseoverstap.

Arne Slot: ‘Alle vertrouwen in dat het rond gaat komen met Liverpool’

“Er is nog steeds niks officieel bevestigd”, benadrukt Slot als eerst. “Je ziet dat ik hier met een Feyenoord-embleem op mijn shirt zit en dat het de bedoeling is dat het over Feyenoord gaat, maar in de basis heb ik er alle vertrouwen in dat het rond gaat komen. Wanneer dat exact kan zijn, kan ik nog niet vertellen.”

“Zolang als het nog niet officieel is, kan ik nog geen antwoorden geven. Na het seizoen kan ik antwoorden geven op alle vragen, want ik ben nu bezig om zoveel mogelijk punten met Feyenoord te halen, terwijl Liverpool ook nog met een seizoen bezig is. De afgelopen dagen ben ik niet in Engeland geweest.”

Uiteten met Dennis te Kloese

Uit de zaal wordt gevraagd of hij zich met Dennis te Kloese gaat bemoeien betreft zijn eigen opvolging? “Daar hebben we het nog niet over gehad. We hebben net wel over de app contact gehad dat we dinsdag samen uiteten gaan, dus dat betekent dat ik zelfs in het huidige proces nog goed met hem ben. Dat is heel veel waard voor ons beiden.”

Zorgen over Feyenoord zal Slot zich sowieso niet maken. “Mocht de transfer van mij naar Liverpool doorgaan, dan gaat dat ook wel om een aardig bedrag en er staan nog wel een aantal spelers op de nominatie om eventueel weg te kunnen gaan. De club staat er zoveel anders voor dan drie jaar geleden dat ik er alle vertrouwen in heb dat die trainer in een, voor Feyenoord begrippen, hele mooie situatie terecht gaat komen.”

Slot wordt een groot succes op Anfield

  • Eens
  • Oneens..
136+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie