‘Lammers moet problemen Eredivisionist oplossen’

Foto: ‘Lammers moet problemen Eredivisionist oplossen’

FC Utrecht kijkt naar de mogelijkheid om Sam Lammers terug naar de Eredivisie te halen. De Domstedelingen zien in de spits van Rangers FC de ontbrekende doelpuntenmaker.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Utrecht ziet in aanvaller ontbrekende schakel

Dat schrijft het Algemeen Dagblad dinsdagmiddag. In de berichtgeving wordt niet gemeld of Utrecht op een huurdeal mikt of dat ze de 26-jarige Tilburger permanent willen vastleggen. Een huurperiode voor de rest van het seizoen lijkt het meest voor de hand te liggen. Volgens het AD is er van een akkoord echter nog geen sprake.

Utrecht hoopt te profiteren van het feit dat Lammers bij Rangers weinig aan bod komt. De ploeg van Ron Jans worstelt sinds het vertrek van topschutter Tasos Douvikas al met de invulling van de spitspositie. De jonge Anthony Descotte ligt er uit met een knieblessure, terwijl Isac Lidberg niet kan overtuigen. Mats Seuntjens wordt geregeld opgesteld in de punt van de aanval, maar is geen echte nummer negen. Geen van de huidige aanvallers binnen de selectie wist vaker dan één keer te scoren tot dusver in dit seizoen.

Moeite in het buitenland

Lammers tekende afgelopen zomer tot medio 2027 bij Rangers. Hij pendelt bij de Schotse topclub echter tussen basis en bank. De voormalig jeugdinternational moet geregeld opdraven als aanvallende middenvelder en als rechtsbuiten, wat hem niet goed lijkt te liggen. In 31 officiële duels bleef het bij een magere twee goals en twee assists. De voormalig aanvaller van PSV en sc Heerenveen kwam in het buitenland verder uit voor Atalanta Bergamo, Eintracht Frankfurt, Empoli en Sampdoria.

Dé oplossing voor Utrecht?

  • Absoluut!
  • Lijkt me niet
173+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie