Klopp refereert aan Messi en Ronaldo: “Allemaal”

Foto: Klopp refereert aan Messi en Ronaldo: “Allemaal”

Liverpool-manager Jürgen Klopp gunt Darwin Núñez de tijd om te wennen. De spits kwam deze zomer voor 75 miljoen euro over van Benfica, maar heeft de hoge verwachtingen op Anfield nog niet ingelost.

In aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Rangers FC sprak de Duitse oefenmeester zich uit. “Hij is zich natuurlijk nog steeds aan het aanpassen”, zo laat Klopp optekenen in de Britse media. “Als nieuwe spelers binnenkomen wil iedereen ze meteen zien schitteren, maar dat gebeurt niet altijd.”

Klopp vervolgt: “We hebben gisteren een lang gesprek met hem gevoerd via Pep, want mijn Portugees is nog niet beter geworden. We hebben hem aangegeven dat we niet in paniek raken. Het is ook belangrijk dat hij zich geen zorgen gaat maken. Hij stond dit weekend niet in de basis omdat hij met hamstringproblemen terugkeerde van de interlands.”

Liverpool maakt als collectief ook al geen makkelijk seizoen door. Klopp erkent dat het zelfvertrouwen momenteel ontbreekt. “Denk je dat Cristiano Ronaldo op dit moment blaakt van het zelfvertrouwen? Hij was jarenlang de beste speler ter wereld en nu gaat het niet zoals hij wil. Dit overkomt ons allemaal. Lionel Messi vorig seizoen: hetzelfde verhaal. Je moet een stap voorwaarts zetten en dan keert je vertrouwen terug. In individuele sporten kun je jezelf erdoorheen vechten. In teamsporten moet je het samen doen. Dat is soms moeilijker.”

TIP: Maakt Núñez de 1-0 tegen Rangers? Win 4,75 keer je inleg via Unibet!

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
60+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie