Juventus maakt geen fout in strijd om CL-ticket

Juventus heeft zaterdagavond geen fout gemaakt in de Italiaanse Serie A. De Oude Dame wist in het eigen Allianz Stadium af te rekenen met Udinese: 2-0.

Juventus verloor eerder deze week de wedstrijd tegen Internazionale om de Italiaanse Supercup. Matthijs de Ligt ontbrak die avond door een schorsing na zijn rode kaart tegen AS Roma, maar tegen Udinese keerde hij weer terug in het hart van de verdediging. Bij de bezoekers stonden zelfs twee Nederlanders achterin: Bram Nuytinck en Marvin Zeegelaar.

Juventus had een kleine twintig minuten nodig om de ban te breken. Paulo Dybala kreeg de bal goed mee en bleef één op één met de doelman heel koel: 1-0. In de tweede helft besliste de thuisploeg de wedstrijd via Weston McKennie, die de 2-0 tegen de touwen kopte.

Wie anders dan Paulo Dybala! ?
De kleine Argentijn opent in eigen huis de score voor De Oude Dame: 1-0 ✨#ZiggoSport #SerieA #JuventusUdinese pic.twitter.com/ktPuY7LvN7

— Ziggo Sport Voetbal (@ZS_Voetbal) January 15, 2022

Met 41 punten komt Juventus op gelijke hoogte met Atalanta Bergamo, de huidige nummer vier. Toch moet de werkgever van De Ligt nog aan de bak om daadwerkelijk op een Champions League-positie te eindigen. De concurrent heeft namelijk twee duels minder gespeeld.

Scoreverloop: 1-0 (19′) Paulo Dybala, 2-0 (79′) Weston McKennie

Wint Juve ook van Sampdoria? De odd bij bet365 is 1.40!

Weston McKennie brengt Juve in veilige haven ?
De kleine Amerikaan maakt met z’n hoofd de 2-0 ?#ZiggoSport #SerieA #JuventusUdinese pic.twitter.com/dCdAe2vtKz