Heerenveen en Van Ewijk bevestigen transfer

Foto: Heerenveen en Van Ewijk bevestigen transfer

Milan van Ewijk gaat sc Heerenveen definitief verlaten. De rechtsback heeft donderdagavond via Instagram al afscheid genomen van de Friese fans en inmiddels heeft de club de transfer ook bevestigd.

Rechtsback naar Coventry City

Het is geen geheim dat Van Ewijk deze zomer graag een volgende stap wil maken. De voorbije maanden viel zijn naam in relatie tot verschillende clubs uit binnen- en buitenland. Eerder op de dag werd duidelijk waar zijn toekomst dan echt ligt: Championship-club Coventry City.

Op Instagram nam hij al een voorschot door zijn afscheid aan te kondigen. “Beste fans”, zo opent Van Ewijk op Instagram. “Wat hebben we mooie momenten samen meegemaakt. Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor alles wat jullie voor mij hebben betekend.”

Van Ewijk vervolgt: “Vanaf dag één voelde ik mij thuis en gaven jullie mij de steun om om mij door te ontwikkelen tot waar ik nu ben. Nu maak ik de volgende stap in mijn carrière, maar deze club vergeten doe ik nooit. Voor altijd in het hart.” Naar verluidt pakt Heerenveen ruim vier miljoen euro plus een doorverkooppercentage en bonussen.

Reactie Heerenveen

Algemeen directeur Ferry de Haan vertelt op de clubwebsite: “Milan is een belangrijke speler voor ons geweest. Zijn karakter in combinatie met zijn kwaliteit zorgde vanaf dag één voor een goede klik tussen hem en onze supporters. De afgelopen twee jaar heeft hij zich uitstekend ontwikkeld. We zijn dan ook trots dat er wederom een talentvolle speler via sc Heerenveen een mooie vervolgstap gaat maken. We willen Milan bedanken voor zijn geweldige inzet en wensen hem uiteraard het allerbeste toe in het verdere vervolg van zijn carrière.”

Neemt hij de juiste keuze?

  • Ja
  • Nee
57+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie