Harde kern PSG is helemaal klaar met Lionel Messi

Foto: Harde kern PSG is helemaal klaar met Lionel Messi

De fanatieke fans van Paris Saint-Germain keren zich steeds massaler tegen Lionel Messi. Een fors deel van de achterban houdt hem verantwoordelijk voor de Champions League-uitschakeling tegen Bayern München.

‘Messi uitgefloten bij PSG’

Messi speelde in Duitsland geen beste wedstrijd, een lid van de Collectif Ultras PSG opent nu de verbale aanval op de superster en kondigt aan dat Messi uitgefloten zal gaan worden rondom het duel met Stade Rennes aanstaande zondagmiddag. “Zijn salaris is te hoog voor wat hij op het veld presteert”, foetert de supporter, die niet bij naam genoemd wordt, in de Franse media.

Jérôme Rothen, zelf oud-speler van PSG en kritisch analist, vindt de onvrede helemaal terecht. “Moeten we maar niet fluiten omdat het Messi is?. Waarom? Omdat hij Messi heeft? Dus een speler mag rondlopen alsof het hem allemaal niet interesseert en een supporter moet maar uit bewondering applaudisseren? Wat een onzin. Natuurlijk kan Messi worden uitgefloten, hij is een speler zoals alle anderen”, aldus Rothen bij RMC Sport.

Afscheid na dit seizoen?

“Er zijn steeds meer supporters, onder wie ook ik, die ontevreden zijn over wat hij heeft laten zien sinds hij bij PSG heeft getekend.” Het contract van Messi loopt na dit seizoen af, verlenging is absoluut nog niet zeker. De teller van de linkspoot staat op 29 goals na 65 PSG-wedstrijden.

Messi verdient een fluitconcert

  • Eens
  • Oneens
265+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie