‘Groningen-trainer snoeihard voor scheidsrechter’

Foto: ‘Groningen-trainer snoeihard voor scheidsrechter’

Dennis van der Ree en FC Groningen leken lang op weg naar een stunt tegen Feyenoord. De Groningers, dit seizoen in degradatiezorgen verkerend, verloren na Isak Määttä uiteindelijk ook het bonuspunt door een doelpunt van Oussama Idrissi.

Dennis van der Ree was na afloop ook niet te spreken over de beslissing van Joey Kooij. De scheidsrechter gaf de Groningen-speler een tweede gele kaart nadat hij de bal tegen Alireza Jahanbakhsh schoot. De scheidsrechter legde het uit als opzettelijk onsportief gedrag en gaf Määtä zijn tweede gele kaart.

Dit tot groot ongenoegen van de trainer van FC Groningen. “Ik sta hier nu behoorlijk geïrriteerd”, zei Van der Ree voor de camera van ESPN. “We hebben een best aardige wedstrijd op de mat gelegd tegen de koploper. Daar ben ik trots op. Maar de wedstrijd wordt Feyenoord in de schoot geworpen door de rode kaart die wij krijgen.”

De coach van Groningen begreep niet waarom Määtä zijn tweede gele kaart kreeg. “Het is een goed duel, waarbij Jahanbakhsh valt. Isaak probeert via hem een ingooi te krijgen, die hij ook krijgt. En tot onze verbazing krijgt Isak zijn tweede gele kaart en dus rood.”

De trainer hoorde ook geen fluitsignaal van de scheidsrechter voor het voorval. “Nee, ik heb niet gehoord dat er werd gefloten. Volgens mij ging het spel door en nadat de bal over de lijn ging, vlagde de grensrechter. We voelen ons behoorlijk bestolen, ja.”

Ajax
NEC Nijmegen
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 5 maart 2023 16:44.

Is Groningen bestolen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1117+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie