‘Feyenoord zorgt voor spektakel op transfermarkt’

Foto: ‘Feyenoord zorgt voor spektakel op transfermarkt’

Feyenoord heeft het Eredivisie-seizoen afgetrapt met een fraaie 2-5 overwinning op het veld van Vitesse. Een mooie opsteker, maar de Rotterdammers zijn nog niet geheel tevreden over de selectiesamenstelling. Er is meer versterking op komst.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Feyenoord zal zich de komende tijd nog flink gaan roeren op de transfermarkt. De 22-jarige Braziliaanse aanvaller Igor Paixão van het bescheiden FC Coritiba zou volgens planning komende week vastgelegd moeten worden. De snelle Zuid-Amerikaan, een type Luis Sinisterra, zou een extra optie voor Slot op de flanken betekenen.”

Volgens het AD is er nóg een speler op komst, al gaat het hier niet om een directe versterking: “De Rotterdammers hopen ook op de komst van Lucas Bergvall, maar die Zweed is pas 16 jaar en zal, als hij inderdaad tekent, in eerste instantie de jeugd van Feyenoord versterken. Een jeugdspeler uit het buitenland halen, het gaat beleid worden nu Feyenoord zoveel geld heeft geïncasseerd deze zomer.”


Zerrouki

Ook Ramiz Zerrouki is nog altijd een serieuze optie in De Kuip. Technisch directeur Jan Streuer was tegenover ESPN duidelijk: “Feyenoord heeft een bod gedaan en dat hebben we afgewezen. Hoe het verder gaat, dat wachten we maar even af. Ik denk wel dat er een groot verschil zit tussen wat Feyenoord wil geven en wat wij willen. Ik heb geen idee wat Feyenoord kan en wat ze nog willen doen, maar voor ons was dit niet genoeg.”

Streuer voegt toe: “Feyenoord wil de speler en de speler is geïnteresseerd in die stap. Dan moet de club met een bod komen. Het kan altijd dat de speler gaat muiten, maar dan heeft de speler een probleem. Dan gaat hij niet spelen en dat is nooit in zijn voordeel. Ik verwacht dat niet, want Ramiz heeft gewoon een geweldige instelling. In het voetbal zijn er veel transfers, maar er zijn nog meer transfers die uiteindelijk niet doorgaan. Dat hoort er ook bij. Een club kan ook zeggen dat ze niet willen verkopen, heel simpel.”

TIP: Feyenoord landskampioen? Win twaalf keer je inleg via Unibet!

Is Feyenoord kwalitatief sterker dan vorig seizoen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
534+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie