‘Feyenoord krijgt concurrentie van Newcastle United’

Foto: ‘Feyenoord krijgt concurrentie van Newcastle United’

Feyenoord had een enorm drukke transferzomer. De Rotterdammers lijken echter nog niet klaar te zijn op de transfermarkt. Ondanks de komst van Quinten Timber (FC Utrecht) is er nog een vacante positie op het centrale middenvelder open na het vertrek van Fredrik Aursnes naar SL Benfica.

De Noorse verdedigende middenvelder werd voor een half miljoen euro overgenomen van Molde. Een jaar later vertrok de international voor vijftien miljoen euro naar de Portugese Liga NOS. Feyenoord hoopte Ramiz Zerrouki als vervanger aan te trekken, maar FC Twente vroeg te veel geld voor zijn Algerijns international.

De naam van de controlerende middenvelder van FC Twente staat volgens 1908.nl nog steeds op de lijst van de Rotterdammers. Daar prijken inmiddels ook veel andere spelers op. Eerder werd al bekend dat naast Zerrouki ook belangstelling zou zijn voor Lidislav Krejci, Sivert Mannsverk, Nicolas Raskin én Máximo Perrone.

Feyenoord

Het lijkt erop dat één van deze spelers in de aankomende transferperiode, die in januari begint, richting De Kuip moet gaan komen. Voor Raskin, een 21-jarige Belgische middenvelder die nog tot medio 2023 vast ligt bij Standaard Luik, zouden de Rotterdammers mogelijk transfervrij kunnen toeslaan.

Máximo Perrone wordt echter een lastig verhaal voor de Rotterdammers. De Argentijnse middenvelder van Vélez staat ook in de belangstelling van Newcastle United. De hoogvlieger in de Premier Leauge zou deze week een bod uit gaan brengen op de middenvelder, waar Feyenoord niet concreet voor lijkt te gaan worden.

Ondertussen speelt een andere aanwinst voor het Feyenoord-middenveld inmiddels bij de beloftes. Ezequiel Bullaude mag bij de jeugdploeg van de Rotterdammers een kans in het eerste elftal afdwingen. “Het is niet zo dat wanneer je een speler minder ziet dat het met hem te maken heeft. Het heeft er ook te maken met de spelers die voor hem staan. Hij heeft best veel concurrentie”, zei Slot over de situatie van de Argentijnse middenvelder.

Feyenoord heeft een nieuwe middenvelder nodig

  • Ja
  • Nee
850+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie