Ezequiel Bullaude

Age: 22
Speler nieuws Speler info

Het laatste nieuws over Ezequiel Bullaude

Ezequiel Bullaude is een aanvallende middenvelder van Argentijnse komaf. In de zomer van 2022 maakte hij de overstap van Godoy Cruz naar Feyenoord.

Bullaude werd op 26 oktober 2000 geboren in de Argentijnse stad Mendoza. Hij begon zijn voetbalcarrière in diens geboortestad bij Godoy Cruz en slaagde erin om de jeugdopleiding volledig te doorlopen. Op 20 oktober 2018 maakte de aanvallend ingestelde middenvelder zijn debuut als professional in de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Aldosivi. Hij viel drie minuten voor tijd in.

In zijn eerste seizoen mocht Bullaude vooral invallen namens Godoy Cruz, maar in de daaropvolgende seizoenen werd hij een vaste waarde. Uiteindelijk kwam de Argentijn tot 96 officiële optredens voor diens jeugdliefde (achttien goals en negen assists).

Feyenoord

In de zomer van 2022 maakte Bullaude de overstap naar Feyenoord. Op de voorlaatste dag van de Nederlandse transferperiode tekende hij een contract voor vijf seizoenen.

Laatste update: 5 september 2022

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie