‘Feyenoord ziet Argentijn tijdelijk naar Boca Juniors vertrekken’

Foto: ‘Feyenoord ziet Argentijn tijdelijk naar Boca Juniors vertrekken’

Feyenoord heeft besloten om Ezequiel Bullaude voor anderhalf jaar uit Nederland te laten vertrekken. Volgens 1908.nl onderhandelen de Rotterdammers momenteel met Boca Juniors en is een akkoord dichtbij.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Bullaude naar Boca Juniors

Een jaar geleden maakte de aanvallende middenvelder nog de overstap uit Argentinië, waar hij voor Godoy Cruz speelde. Hij hoopte in de havenstad veel aan spelen toe te komen, maar het liep uiteindelijk anders. Arne Slot gaf hem in slechts 15 officiële duels speelminuten, waarin hij goed was voor een doelpunt en 2 assists.

Het is de verwachting dat hij in het nieuwe voetbaljaar opnieuw weinig zal voetballen, waardoor Feyenoord heeft besloten om hem tijdelijk te laten gaan. Boca Juniors maakte een tijd geleden al de interesse kenbaar, maar besloot rond het afgelopen weekend pas écht gas bij te geven om de deal zo snel mogelijk rond te maken.

De Argentijnse grootmacht is namelijk al een tijdlang opzoek naar een creatieve middenvelder die hoofdtrainer Jorge Almiron extra opties kan geven. Met Bullaude verwacht hij deze speler in huis te halen. Het is de bedoeling dat de 22-jarige Argentijn de komende anderhalf jaar in de clubkleuren van Boca Juniors zal spelen.

Langdurig contract bij Feyenoord

Feyenoord zal naar verwachting de verrichtingen van Bullaude in zijn thuisland goed in de gaten houden, om in het najaar van 2024 te beslissen hoe zijn toekomst eruit komt te zien. In principe wil de Rotterdamse club hem vervolgens weer terughalen. Bullaude heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2027.

Gaat Bullaude ooit nog bij Feyenoord slagen?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, waarschijnlijk niet
387+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie