Slot over aanstaande transfers Danilo en Bullaude: “Klinkt heel gek, maar…”

Foto: Slot over aanstaande transfers Danilo en Bullaude: “Klinkt heel gek, maar…”

Arne Slot heeft tekst en uitleg gegeven over het aanstaande vertrek van Danilo en Ezequiel Bullaude. Voor het vertrek van de Braziliaanse spits heeft de oefenmeester wel een logische verklaring, terwijl Slot bij de Argentijn meerdere redenen ziet waarom het bij Feyenoord niet is gelukt.

Feyenoord stond open voor vertrek Danilo

Tegenover RTV Rijnmond vertelt Slot dat een transfer van Danilo moeilijk viel tegen te houden. “Voor hem hebben we een goede transfersom overgehouden. Het is een speler die in de tweede seizoenshelft steeds minder ging spelen, dus dan is het altijd de afweging of die speler nog een jaar in die rol kan blijven of dat hij daar meer moeite mee heeft. Voor ons was het alleen interessant als er een transfersom tegenover stond die recht doet aan zijn kwaliteiten.”

Slot onthult opmerkelijke voor aanpassingsproblemen Bullaude

Volgens Slot lag het bij Bullaude allemaal wat lastiger. “Bullaude heeft afgelopen jaar amper gespeeld. Hij heeft heel veel moeite gehad met aanpassen. Allereerst met de taal. Hij kon zich niet heel goed verstaanbaar maken naar zijn medespelers, en ook niet naar ons en wij ook vrij moeizaam naar hem toe.”

Daarnaast voerde de oefenmeester nog een opmerkelijke reden aan. “Het klinkt heel raar, maar hij gaf afgelopen week ook aan dat hij heel erg moest wennen aan het gras hier. Het gras is daar anders dan hier, dus de snelheid van de bal en de timing van de aannames.”

Wie gaat Feyenoord het meeste missen?

  • Danilo
  • Bullaude
364+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie