‘Feyenoord én PSV vissen achter het net’

Foto: ‘Feyenoord én PSV vissen achter het net’

Crysencio Summerville wordt volop gelinkt aan een terugkeer naar de Eredivisie, waar Feyenoord én PSV interesse zouden hebben in een samenwerking. Hij kan het gedegradeerde Leeds United echter óók verlaten voor een ploeg die zich wél wist te handhaven in de Premier League. Everton heeft namelijk interesse, aldus het medium The Telegraph.

‘Ook Everton in de markt voor Crysencio Summerville’

Volgens het bovengenoemde dagblad verlangt Leeds zo’n vijftien miljoen euro voor Summerville, wat in principe wel een geldsom is die te betalen is voor Everton. Oefenmeester Sean Dyche zou de 21-jarige Rotterdammer in ieder geval graag zien komen, evenals Anthony Elanga van Manchester United overigens. Ook de jonge Zweed kost vijftien miljoen, maar The Toffees zitten (ondanks sportieve sores) niet om geld verlegen.

Kiest Summerville voor een vervolg van zijn carrière op Goodison Park, dan is dat een hard gelag voor zowel Feyenoord als PSV. 1908.nl wist onlangs te melden dat trainer Arne Slot onlangs een uur met de aanvaller heeft gebeld om hem van een terugkeer naar De Kuip te overtuigen.

‘PSV heeft zich al bij Leeds gemeld’

De Telegraaf meldde over de international van Jong Oranje en PSV: “Inmiddels heeft de club zich ook gemeld bij Crysencio Summerville. De 21-jarige oud-speler van Feyenoord, FC Dordrecht en ADO Den Haag wordt gezien als een potentiële versterking van de aanval. Summerville is een snelle buitenspeler, die afgelopen seizoen 31 duels in de hoofdmacht van Leeds afwerkte en daarin tot vier goals en twee assists kwam.”

“De naam van Summerville, die zowel op de rechter- als linkerflank uit de voeten kan, is in meerdere scenario’s de revue gepasseerd bij PSV. Zo zou de oud-jeugdspeler van Feyenoord voor een kwaliteitsimpuls kunnen zorgen als Johan Bakayoko, voor wie in januari al Paris Saint-Germain in de markt is, niet te behouden is. Ook aan Summerville hangt een fors prijskaartje met een geschatte transferwaarde van acht à tien miljoen euro”, aldus de Nederlandse krant.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie