FC Utrecht strikt Schalke 04-middenvelder

Foto: FC Utrecht strikt Schalke 04-middenvelder

FC Utrecht heeft een nieuwe slag geslagen op de transfermarkt! De Domstedelingen maken via de officiële kanalen bekend dat de jonge (21-jarige) middenvelder Can Bozdogan een jaartje gehuurd wordt van de Duitse club Schalke 04.

“FC Utrecht heeft zich versterkt met Can Bozdogan (21)”, schrijft de Eredivisie-subtopper. “De in Köln geboren middenvelder wordt voor één jaar gehuurd van het Duitse FC Schalke 04. De Utrechtse FC heeft in de huurovereenkomst tevens een optie tot koop bedongen op de Duitse jeugdinternational.”

In de Galgenwaard gaat Bozdogan met rugnummer 6 spelen en technisch manager Jordy Zuidam reageert: “We zijn ontzettend blij dat Can voor FC Utrecht heeft gekozen. Can is een talentvolle linksbenige centrale middenvelder met een goede trap. Hij is een dynamische speler, die erg technisch is en daarnaast veel energie in zijn spel legt.”

Champions League-ervaring

“Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al ervaring heeft opgedaan in buitenlandse topcompetities en is hij al actief is geweest in de Champions League”, vervolgt de beleidsbepaler. “We zijn content dat we Can welkom mogen heten bij de club, mede door zijn geloof in onze ambities.”

TIP: Verdien 1.95 keer je inzet als Utrecht van RKC Waalwijk wint!

✔️ New shirt ❤️?
✔️ New player ?

?? Willkommen, ??? ????????!#WillkommenCan #vanuithethart

— FC Utrecht (@fcutrecht) July 26, 2022

Vind jij dat Utrecht het goed doet op de markt?

  • Ik wel
  • Ik niet
34+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie