Lang voorspelt: “Maak iedereen weer kapot”

Foto: Lang voorspelt: “Maak iedereen weer kapot”

PSV legde afgelopen zondag beslag op de 25e landstitel in de historie van de club. Veel spelers van de landskampioen vierden hun eerste titel en dat mocht iedereen weten ook. Maar als het aan Noa Lang ligt dan staat PSV ook volgend seizoen weer op het Stadhuisplein in Eindhoven.

Noa Lang gaat voor nieuw kampioenschap met PSV

Het plein waar de huldiging van PSV plaatsvond was maandag al snel volgelopen met tienduizenden PSV-supporters, die hun helden wilden aanschouwen. De selectie van PSV arriveerde daar na zeven uur om het feest te vieren met hun supporters en velen grepen hun momentje met de microfoon. Zo ook Noa Lang, die wel het een en ander te melden had. “Ik wil eerst mijn excuses aanbieden omdat ik zo lang geblesseerd ben geweest. Maar ik beloof jullie één ding. En luister goed: volgend jaar ben ik topfit en staan we hier wéér.”

Lang genoot van het feestgedruis en sloeg ook de nodige drankjes achterover. Tegenover ESPN vertelde de buitenspeler daar wel even van te kunnen genieten. “Ik heb mentaal een moeilijk seizoen. Ik ben een beetje aan het drinken omdat ik de pijn wil vergeten. Maar het gaat nu niet om mij, het gaat om de hele club. Volgend seizoen maak ik iedereen weer kapot op het veld.”

Op het plein kreeg ook Lang de microfoon in de handen gedrukt van aanvoerder Luuk de Jong, nadat die het nummer van de aanvaller, 7K op je feestje, inzette. Lang greep het moment en had er met volle teugen van genoten. “Ik heb veel verhalen gehoord, dat het feest zo gruwelijk zou zijn in Eindhoven. Maar dit had ik oprecht niet verwacht… Kijk eens om je heen? Het is hier een grote mensenmassa. Ik heb er geen woorden voor.”

Is Noa Lang een goede aankoop van PSV geweest?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, een te dure miskoop
752+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie