Deschamps duidelijk over WK-finale Benzema

Foto: Deschamps duidelijk over WK-finale Benzema

Karim Benzema maakte na zijn blessure weer zijn rentree bij Real Madrid. Dat voedde de speculaties of de Franse aanvaller mee zou doen in de finale van het WK. Didier Deschamps maakte een einde aan die geruchten op de persconferentie.

De Franse bondscoach was duidelijk over het meespelen van Benzema in de finale van het. Dat gaat niet gebeuren, vertelde Deschamps op de persconferentie.

WK 2022

De Franse bondscoach stelde dat het idee vooral in de buitenlandse media speelde. “Verspreid jij het woord onder de buitenlandse journalisten? Want als ik niet reageer, zeggen jullie weer dat ik boos ben, dus ik zal het wat verduidelijken”, begon Deschamps.

“Er zijn een aantal spelers geblesseerd geraakt en Karim was er daar een van. Lucas Hernández was de laatste speler die wegviel en sindsdien heb ik 24 spelers om te managen. Deze vraag stellen is best ongemakkelijk voor de spelers waarmee we de finale hebben gehaald.”

Karim Benzema

Het is daarom uitgesloten dat Benzema wordt ingevlogen om toch onderdeel uit te maken van de wedstrijdselectie. Frankrijk staat in de finale van het WK tegenover Argentinië. Of Benzema die wedstrijd live meemaakt, is echter niet uitgesloten.

Deschamps hoopt alleen wel dat de komende vragen niet meer over de aanwezigheid van Benzema gaan. De bondscoach weet ook niet of de Gouden Bal-winnaar een mogelijk feest meemaakt. “Ik ga niet over de uitnodigingen voor geblesseerde spelers of oud-internationals. Sommigen zullen er zijn, anderen niet. Ik weet het niet.”

Zou jij Benzema in wedstrijdselectie meenemen?

  • Ja
  • Nee
192+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie