Dani Alves verdacht van aanranding

Foto: Dani Alves verdacht van aanranding

Dani Alves is in opspraak geraakt in Spanje. De Braziliaanse oud-speler van FC Barcelona wordt van aanranding verdacht. Hij zou een vrouw onder haar ondergoed hebben betast in een nachtclub, zelf ontkent hij in alle toonaarden.

Een woordvoerder van het hooggerechtshof van Catalonië in Barcelona bevestigt dat er een onderzoek is geopend tegen de voetballer na een aanklacht van de vrouw. De vermeende aanranding vond vorige maand plaats.

“Niemand lastig gevallen”

Alves, die naast Barça, ook voor Juventus, Paris Saint-Germain en São Paulo uitkwam, vertelde vorige week aan de Spaanse televisiezender Antena 3 al dat hij de vrouw niet had betast. “Ik was aan het dansen en had het naar mijn zin zonder iemand lastig te vallen”, klonk het. “Ik weet niet wie deze dame is. Hoe zou ik dat een vrouw aan kunnen doen?”

De 39-jarige Alves is dichtbij zijn voetbalpensioen, maar werd verrassend genoeg nog opgeroepen voor het WK in Qatar. De routinier maakte in twee duels minuten voor De Goddelijke Kanaries.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie