‘Crysencio Summerville kan promotie maken’

Foto: ‘Crysencio Summerville kan promotie maken’

Crysencio Summerville werd eerder deze transferperiode gelinkt aan zowel Feyenoord als PSV, maar het is óók mogelijk dat de buitenspeler van het gedegradeerde Leeds United ‘promotie’ maakt naar de Premier League. Crystal Palace zou hem namelijk in willen lijven.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Crystal Palace mikt op komst Summerville’

Voetbal International schrijft op zaterdagavond: “Crysencio Summerville blijft mogelijk toch in de Premier League. Football Insinder meldt dat Crystal Palace de Nederlander graag wil overnemen. Crystal Palace is op zoek naar een aanvallende versterking na het vertrek van Wilfried Zaha (Galatasaray) en is daarbij uitgekomen bij Summerville. De buitenspeler degradeerde afgelopen seizoen met Leeds United uit de Premier League.”

Feyenoord en PSV

Eerder deze transferperiode werd Summerville nog gelinkt aan zowel Feyenoord als PSV. 1908.nl meldde dat hij een uur om de tafel had gezeten met oefenmeester Arne Slot om over een mogelijke terugkeer (de regerend landskampioen van de Eredivisie leidde hem op, red.) naar Rotterdam te praten. Zonder resultaat klaarblijkelijk, want inmiddels is Feyenoord dicht bij de komst van Luka Ivanusec (Dinamo Zagreb).

VI vroeg Summerville naar de vermeende belangstelling van PSV: “Ik hoor en lees ook van alles. Daar wil ik nu niet mee bezig zijn. Ik heb mijn zaakwaarnemer dan ook gevraagd alle interesse voorlopig bij me weg te houden. Het eerste doel is Jong Oranje. Ik wil winnen. Ik ben namelijk hongerig.” Die wens ging niet in vervulling, want Jong Oranje werd vrij roemloos uitgeschakeld op het jeugd-EK.

Mooie transfer?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
140+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie