Bijval voor geblesseerde Bijlow

Foto: Bijval voor geblesseerde Bijlow

Justin Bijlow raakte op de training van Feyenoord geblesseerd aan zijn pols. De doelman van de Rotterdammers mist door een breuk niet alleen de topwedstrijd tegen PSV, maar mist waarschijnlijk ook de eerste interlands onder leiding van Ronald Koeman.

Bijlow heeft de afgelopen seizoenen veel last gehad van verschillende blessures. Dat de doelman enorm lekker ging dit seizoen, maakt het volgens Roy Makaay extra zuur. “Voor Justin is dit het ergste, want hij kent een uitstekend seizoen en nu gebeurt zoiets”, zei de oud-topspits bij ESPN.

Makaay kijkt ook verder dan Feyenoord en de aankomende wedstrijd tegen PSV. “We weten niet hoe dit is gebeurd, maar het is wel vervelend richting Oranje. In maart wordt er weer gespeeld. Hij heeft wellicht de kans om eerste keeper te worden, maar nu is hij geblesseerd.”

Bijlow raakte de afgelopen jaren vaak geblesseerd. In totaal miste de doelman sinds 2019 al 77 wedstrijden door fysieke ongemakken. Makaay verklaart dat aan de hand van de stijl van Bijlow. “Hij is een aanvallende doelman die nergens bang voor is. Dit seizoen leek het goed te gaan. Hij was fit en stond lekker te keepen. Men zal nu wel denken: is hij weer geblesseerd? Dat zal de algemene beeldvorming zijn.”

In het Algemeen Dagblad liet Joop Hiele zich al uit over het gemis voor Feyenoord én Bijlow. “‘De blessure van Justin is natuurlijk heel jammer, zeg maar gerust ‘shit’, voor Justin. En voor Feyenoord is dit een regelrechte aderlating. De keepers achter hem hebben tenslotte weinig wedstrijden op niveau gespeeld dit seizoen. In de strijd om het kampioenschap is dit wel het laatste dat de club kan gebruiken.

Gelijkspel tussen Feyenoord en PSV

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

53+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie