BIJLOW BLIJFT, VITESSE in GEVAAR! | Twee Viertje met Aad #43

Foto: BIJLOW BLIJFT, VITESSE in GEVAAR! | Twee Viertje met Aad #43

Justin Bijlow moet even in de wachtkamer blijven want komend seizoen speelt hij gewoon nog bij Feyenoord. Dat denkt meestervoorspeller Aad de Mos in de SoccerNews.nl-podcast Twee Viertje met Aad. “Na Manchester United komt er geen club meer voorbij op basis van wat hij de laatste weken heeft laten zien”, aldus de voetbalanalist die donkere wolken ziet hangen boven het GelreDome. De toekomst van Vitesse is in gevaar. Dat en meer bespreekt De Mos in aflevering 43 van Twee Viertje met Aad.

Twee Viertje met Aad aflevering 43: FC Hollywood aan de Rijn, Oranje Leeuwinnen, transfers Feyenoord, drama Ajax, PSV-spelers vallen door de mand en de Haka

Wie Aad de Mos nog nooit yoga heeft zien doen, moet gelijk hierboven klikken. De oud-trainer van PSV en Ajax heeft het met presentator Eimert Pruis over yoga, de haka en over mentale spelletjes bedoeld om de Oranje Leeuwinnen te bestrijden op het WK. De voetbalanalist is ook bloedserieus over Vitesse. Hij bespreekt de toekomst van de Arnhemse club nu die verwikkeld zit in een Ruslandonderzoek en de Amerikanen net als Bijlow in de wachtkamer zitten. In Vraag voor Aad heeft De Mos weer het antwoord op vragen van bezorgde Vitesse-fans.

Goed nieuws voor Feyenoord-supporters

Aad geeft ook weer advies en deze keer aan de Raad van Commissarissen van Feyenoord. De Raad van Aad wordt meestal opgevolgd en dat zou in dit geval erg goed nieuws voor de Feyenoord-supporters betekenen. Meer goed nieuws voor aanhangers van die club uit Rotterdam-Zuid in Transfertijd. Lutsharel Geertruida en Justin Bijlow blijven namelijk dit seizoen gewoon bij Feyenoord. Dat zegt de onderbuik van Aad de Mos en die onderbuik heeft het vaak goed. Niet alleen de onderbuik van De Mos roert zich, ook zijn scherpe tong laat zich zien. De Mos is snoeihard over de transfers van Ajax en ziet zich een drama voltrekken door het vertrek van Dusan Tadic. Ook vreest hij een ramp voor PSV. Wie daarna nog wil weten wat de SoccerNews.nl-analist gaat doen als Internazionale daadwerkelijk interesse heeft in Owen Wijndal, moet zeker kijken naar aflevering 43 van Twee Viertje met Aad.

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast, waarvan het tweede seizoen inmiddels afgetrapt is, praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft. Abonneer je daarom nú op ons kanaal!

Gaan er nog belangrijke spelers vertrekken bij Feyenoord?

  • Ja, nog zeker twee spelers
  • Ja, maar alleen Geertruida
  • Ja, Feyenoord verliest Bijlow alsnog
  • Ja, Giménez gaat
  • Nee, geen enkele sterkhouder vertrekt meer
543+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

10:15
0+
Van Nistelrooij spreekt waardering uit voor tweetal: “Echt klasse”
09:58
5+
Bizar incident op KKD-slotdag: NAC-aanvoerder Martina grijpt in
09:43
46+
‘Transferdomper voor Brian Brobbey’
09:28
8+
Succestrainer Maes over Willem II-toekomst: “Normaal gezien komt dat goed, maar…”
09:12
17+
‘Oranje-duo’ valt in de prijzen
08:55
187+
‘Kostbare transferblunders Ajax: 35 punten achter PSV…’
08:40
372+
‘PSV-chaos op transfermarkt’
08:25
60+
Glunderende Lukkien: “Trots op veerkracht FC Groningen”
08:10
74+
‘Jongensdroom’ voor FC Groningen-spelers: “Ongelofelijk”
23:31
221+
‘PSV geeft Sergiño Dest niet op’
23:24
224+
Roda grijpt mis: “Dit is wel een kaakslag”
23:12
204+
Robben straalt: “Dit is echt knap”
23:02
34+
Inter haalt uit, Como promoveert
22:43
99+
Promotie FC Groningen levert prachtige beelden op
22:34
3239+
‘Arne Slot krijgt miljoenenvilla’
22:22
293+
Dit is het programma voor de play-offs om promotie/degradatie
22:02
32+
Willem II vergroot vreugde en pakt KKD-titel
21:58
112+
FC Groningen terug in de Eredivisie, Roda rouwt
21:40
216+
Slot-nieuws op komst: “Na komend weekend”
21:34
94+
Pochettino: “Misschien beter om uit elkaar te gaan”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie