Benzema bezorgt Frankrijk nieuwe kopzorgen

Foto: Benzema bezorgt Frankrijk nieuwe kopzorgen

Frankrijk moet het in de openingswedstrijd mogelijk stellen zonder Karim Benzema. De 34-jarige aanvaller van Real Madrid heeft nog altijd niet met de groep getraind, waardoor het treffen met Australië te vroeg lijkt te komen.

Benzema is nog altijd herstellende van een spierblessure, die hem al een maand parten speelt. Zijn laatste optreden was begin november tegen Celtic, maar de klachten bleken vervolgens de spits toch te veel te hinderen. Voor zijn WK-deelname werd niet gevreesd, maar inmiddels zijn de zorgen toch toegenomen in het Franse kamp.

Giroud

Franse media zien de 34-jarige Benzema dan ook niet in actie komen tegen de Australiërs. Als de spits het duel van aanstaande dinsdag niet haalt, dan lijkt AC Milan-aanvaller Olivier Giroud de meest logische vervanger. Het tweede duel dat Frankrijk speelt staat gepland op 26 november. Dan is Denemarken de tegenstander, waarna nog een confrontatie met Tunesië volgt.

Wint Frankrijk met 3-0 van Australië?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie