‘Arsenal had ook lelijke bijnaam voor Mislintat’

Foto: ‘Arsenal had ook lelijke bijnaam voor Mislintat’

Sven Mislintat kan het op dit moment bij veel mensen het niet zo goed doen en zeker niet bij de heren van De Telegraaf. De technnisch directeur van Ajax lekt niet naar de Amsterdamse krant en noemde die zelfs een boulevardkrant. Op de redactie van het dagblad laten ze het er niet bij zitten en sindsdien grijpt het alles aan om Mislintat naar beneden te halen. Zo duikelt Marcel van der Kraan nu weer een bijzondere bijnaam op van de Duitser.

Mislintat had bij Arsenal een pijnlijke bijnaam volgens De Telegraaf

Volgens De Telegraaf-mannen noemen ze Mislintat op De Toekomst al Misluktat en in de laatste aflevering van hun podcast doet Van der Kraan er nog een schepje bovenop. “Eén van de grappigste dingen die ik de 48 uur voorbij heb horen komen, kwam uit Londen van mensen van Arsenal. Wij hebben hier natuurlijk al de bijnaam Sven Misluktat voorbij horen komen. Ik wist helemaal niet dat zijn bijnaam daar Missing Twat was. Twat is natuurlijk een heel lelijk woord dat neigt naar ‘klootzak’.”

Van der Kraan borduurt voort op de kritieken van Mike Verweij en Valentijn Driessen. Die laatste schreef deze week nog over Misluktat in zijn column. “Het vreemdelingenlegioen samengesteld door Sven Mislintat, op De Toekomst al omgedoopt tot Sven Misluktat, moest zich bij de presentatie als Ajacied in de arm knijpen. Misschien op Sutalo en Sosa na stonden spelers als Tahirovic, Mannsverk, Akpom, Gaaei, Mikautadze, Borges, Medic en zelfs Van den Boomen er van versteld dat Ajax hen wilde hebben. Stuk voor stuk spelers die nauwelijks enig Ajax-DNA bezitten en van clubs komen waar verliezen erbij hoort”, vervolgt Driessen. “Het rouwmoment is bij Middlesbrough, Sankt Pauli, Toulouse, Molde, Manchester City 2, VfB Stuttgart, Viborg en Metz verdwenen als spelers de kleedkamer uitstappen. Dat is bij Ajax wel anders. Zie hoe er op de club wordt ingebeukt na het eerste competitieverlies.”

Wat vind jij van de aanval van De Telegraaf op Mislintat?

  • Kritiek hoort erbij, zeker nu
  • Zwaar overdreven
530+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie