‘Ajax wil drietal op huurbasis laten gaan’

Foto: ‘Ajax wil drietal op huurbasis laten gaan’

Ajax is van plan om in de komende dagen nog enkele spelers te lozen. Volgens het Algemeen Dagblad mogen het drietal Jay Gorter, Youri Regeer en Victor Jensen tijdelijk uitkijken naar een andere club.

De talentvolle Ajacieden stonden voor het ontslag van trainer Alfred Schreuder al op de nominatie te vertrekken. Ajax wil haar selectie verder inkrimpen en denkt bovendien dat het goed is dat het drietal elders meer ervaring op gaat doen.

Blunderende Gorter

Gorter startte dit seizoen nog als basisspeler in de strijd om de Johan Cruyff Schaal tegen PSV, maar kwam in de met 3-5 verloren wedstrijd niet goed voor de dag. De jonge doelman raakte vervolgens direct zijn plek kwijt aan de ervaren Remko Pasveer. Daarnaast trok Ajax deze transferperiode ook nog doelman Gerónimo Rulli aan, waardoor het perspectief op speeltijd nihil is. Toch ziet Ajax nog steeds toekomst in de doelman, die alleen op huurbasis mag vertrekken.

Ook voor Regeer lonkt er weinig speeltijd, die dit seizoen nog helemaal niet in actie kwam voor het eerste van Ajax. Vorig seizoen mocht de rechtsback al wel een paar keer opdraven, maar van een definitieve doorbraak is nog geen sprake. De 22-jarige Jensen heeft eveneens nog geen potten kunnen breken en mag opnieuw verhuurd worden. De Deen werd eerder al verhuurd aan Nordsjaelland en Rosenborg BK.

Speelt Ajax ook gelijk tegen Excelsior?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Denk jij dat Gorter op termijn eerste doelman wordt bij Ajax?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
283+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie