Youri Regeer

Age: 19
Speler nieuws Speler info

Het laatste nieuws over Youri Regeer

Youri Regeer is een Nederlandse middenvelder. Sinds 2017 draagt hij het shirt van Ajax, waar hij in 2021 zijn debuut maakte in de A-selectie.

Regeer werd op 18 augustus 2003 geboren in Haarlem. De zoon van Arend Regeer, die zelf kortstondig in het betaald voetbal speelde voor Telstar, begon zijn voetbalcarrière in het tenue van SV Zandvoort. Via Rijnsburgse Boys en ADO Den Haag maakte de middenvelder in 2017 de overstap naar de jeugdopleiding van Ajax.

Ajax

Regeer debuteerde op 21 februari 2020 in het betaald voetbal. In de uitwedstrijd van Jong Ajax tegen Helmond Sport (0-2) mocht hij in de Keuken Kampioen Divisie tachtig minuten in actie komen. Regeer bleef daarna een vaste waarde in het tweede team van de Amsterdammers.

Op 15 december 2021 debuteerde Regeer in Ajax 1 tijdens de met 4-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen SV Barendrecht. Dat seizoen gunde trainer Erik ten Hag hem in totaal vijf keer speeltijd, waaronder in de kampioenswedstrijd tegen sc Heerenveen (5-0 zege).

Laatste update: 5 september 2022

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie