Steun voor Ten Hag: “Ze gaan zich verbeteren ten opzichte van vorig seizoen”

Foto: Steun voor Ten Hag: “Ze gaan zich verbeteren ten opzichte van vorig seizoen”

De kritiek was niet mals op Erik ten Hag, na zijn beschamende debuut als manager van Manchester United tegen Brighton & Hove Albion (1-2). Jamie Carragher doet niet mee aan de heksenjacht en verdedigt de oefenmeester.

“Je zou toch verwachten dat ze daar thuis van winnen”, aldus Carragher bij Sky Sports over het openingsaffiche van The Mancunians. Het clubicoon van Liverpool zag een groot verschil met de opponent en gebruikt manager Graham Potter als voorbeeld. “Hij laat zien wat iemand in twee of drie jaar tijd bij een club voor elkaar kan krijgen. Ook al verloren ze een aantal goede spelers, ze spelen herkenbaar voetbal.”

“In dat stadium zit United niet”, stelt Carragher. “Er is een nieuwe manager. Toch denk ik nog steeds dat ze zich gaan verbeteren ten opzichte van afgelopen seizoen. Erger kan het niet worden met het aantal punten en tegengoals. Er is kritiek op de spelers die ze proberen te halen, maar ik heb bij Liverpool zelf in die positie gezeten en soms moet je denken: moeten we de gok wagen? Een Liverpool of een Manchester City hoeven die risico’s nu niet te nemen, dat is een voordeel aan succesvol zijn.”

Vertrouwen

Carragher vindt het eerlijker om Ten Hag en United pas in september te beoordelen, wanneer de transferwindow is gesloten. “Vanaf dan kunnen we kijken waar het heen gaat. Ten Hag heeft bij Ajax laten zien dat hij wat kan neerzetten, ook in de Champions League. Hij heeft daar twee teams gebouwd, dus je moet vertrouwen houden in de manager.”

TIP: Ruim 2x je geld als United zich revancheert bij Brentford!

Heb jij (nog) vertrouwen in een goed seizoen van United?

  • Ja
  • Nee
50+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie