‘Liverpool pakt uit met verrassende aanwinst’

Foto: ‘Liverpool pakt uit met verrassende aanwinst’

Liverpool beet niet zo lang geleden in het zand in de Champions League-finale. Ook de Engelse titel moesten Jürgen Klopp en co aan zich voorbij laten gaan. De club maakt ondertussen werk van versterkingen voor het komende seizoen. 

Vooral de komst van een aanvaller lijkt een prioriteit te zijn op Anfield. Volgens journalist Fabrizio Romano zou Liverpool doordrukken voor de komst van Darwin Núñez. De aanvaller maakte dit seizoen grote indruk bij Benfica en kan dat nu verzilveren met een toptransfer. De Italiaan maakt gewag van een transfersom van tachtig miljoen euro, plus twintig miljoen aan bonussen. Er zou een contract van vijf jaar klaarliggen voor de Uruguayaan. 

Defensie

Maar ook voor de achterste linie is Liverpool op zoek naar bijkomende krachten. En daarbij is het uitgekomen bij een verrassend doelwit, volgens diezelfde Romano. De Engelse topclub staat dicht bij een overeenkomst met Calvin Ramsay, een 18-jarige rechtsachter van Aberdeen. Liverpool heeft al een bod uitgebracht op de jonge Schot, die tien miljoen euro (incl. bonussen) moet kosten. 

Ramsay is een product van de jeugdacademie van Aberdeen. Hij stroomde er niet zo lang geleden door naar de eerste ploeg en kwam daar dit seizoen 33 keer in actie. Ramsay was daarin goed voor één goal en vijf assists. Bij Liverpool zou hij met Andrew Robertson een landgenoot tegen het lijf lopen die hem wat wegwijs kan maken bij de club.

Heeft zo’n talent kans van slagen?

  • Ja, tuurlijk wel
  • Nee, ervaren krachten blijven de voorkeur krijgen
110+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie