‘Arne Slot ziet nachtmerrie uitkomen’

Foto: ‘Arne Slot ziet nachtmerrie uitkomen’

Oefenmeester Arne Slot ruilt Feyenoord hoogstwaarschijnlijk in voor Liverpool, maar krijgt het daarna flink voor zijn kiezen op Anfield Road. Jürgen Klopp vertrekt immers bij The Reds en neemt alles en iedereen met zich mee.

‘Arne Slot krijgt te maken met enorme Liverpool-leegloop’

Ryan Babel, die een tijdlang op Anfield Road actief was, geeft Slot alvast een voorproefje in een video-item van VoetbalPrimeur: “Los van Klopp gaan er zeker nog veertig mensen binnen de club weg, heb ik begrepen. Van keukenmensen, tot staf en analisten. Een trainer die komt moet dat gaan vervangen, dat lijkt me niet makkelijk.”

Slot moet dus iets nieuws opbouwen bij The Reds en dat is inderdaad geen gemakkelijke taak. In de Premier League is men in de regel niet zo geduldig met coaches en Slot moet Klopp opvolgen, iemand die Liverpool naar de eerste Premier League-titel sinds een hele lange tijd loodste in het seizoen 2019-2020 én één seizoen daarvoor (2018-2019) de Champions League won met de topclub. Daarnaast bereikte hij twee keer de finale, in 2017-2018 en 2021-2022, al gingen die eindstrijden verloren.

Wat doet Salah?

Daarnaast is het de vraag wat iemand als Mohamed Salah doet. De Egyptische sterspeler van Liverpool speelde voorafgaand aan dit voetbaljaar al met het idee om te vertrekken richting het grote geld van Saudi-Arabië. En het vertrek van Klopp zou dat proces kunnen versnellen.

Arne Slot lijkt alleszins klaar te zijn voor een dienstverband bij een Europese topclub, maar in Engeland twijfelt men. Er wordt op het sociale medium X vrij massaal naar Erik ten Hag gewezen, die heel veel succes had bij Ajax, maar het bij Manchester United maar niet op de rit weet te krijgen. ‘De Premier League is gewoonweg andere koek’, klinkt het.

Krijgt hij het moeilijk?

  • Ja
  • Nee
766+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie