‘Inter parkeert Dybala-transfer voor comeback Lukaku’

Foto: ‘Inter parkeert Dybala-transfer voor comeback Lukaku’

Romelu Lukaku heeft tijdens de komende interlandperiode het nodige aan zijn hoofd. De Belgische Chelsea-aanvaller, die Nederland treft, zou hopen op een transfer.

De spits keerde afgelopen zomer door de grote poort terug op Stamford Bridge en ging er ook meteen veelbelovend van start. Maar hij kon die goede prestaties niet volhouden, vervolgens vond hij maar moeilijk zijn draai vinden in de speelwijze van coach Thomas Tuchel. Zijn relatie met de Duitse trainer zou ook verre van optimaal zijn. En dus wordt al een tijdje volop gespeculeerd over een mogelijk vertrek. Het blijft wel afwachten wat de nieuwe eigenaars van plan zijn, maar de verwachting is dat zij een vertrek nu op voorhand uitsluiten. 

Verschillende mogelijke bestemmingen deden tot dusver de ronde, maar Lukaku zelf zou één grote voorkeur hebben. Naar verluidt wil de spits dolgraag terugkeren naar Internazionale. Daar beleefde hij dan ook zijn succesvolste periode tot dusver. Om de terugkeer rond te krijgen zou Lukaku niet alleen bereid zijn om flink in te leveren op zijn salaris. Volgens onder meer The Daily Mail zou hij inmiddels weer van makelaar veranderd zijn. De advocaat Sebastien Ledure wordt naar verluidt zijn nieuwe belangenbehartiger. 

Meeting

En die laat er geen gras overgroeien. Zo zou Ledure inmiddels al een meeting hebben gepland met Inter-directeur Beppe Marotta. En hoewel het financieel gezien een zware dopper zal worden om tot een akkoord te komen, staat de nummer twee van de Serie A best wel open voor een terugkeer. Volgens Corriere dello Sport zou de club daarom de mogelijke komst van Paulo Dybala even ‘on hold’ hebben gezet. De nieuwe ‘Romback’ krijgt dus steeds meer vorm, al zal Inter moeten rekenen op een financiële toegift van Chelsea om de deal rond te krijgen.

TIP: De quotering dat Lukaku scoort tegen Oranje staat op 2.40! Grijp nu €250 welkomstbonus bij Circus, klik hier!

Terugkeer naar Inter?

  • Ja, mooi!
  • Nee, moet hij niet doen
43+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie