Mourinho zet Rome op stelten met cryptische Insta-post

Foto: Mourinho zet Rome op stelten met cryptische Insta-post

Vertrekt oefenmeester José Mourinho dan toch bij AS Roma? Na de gewonnen Conference League-finale tegen Feyenoord (1-0) zei The Special One nog ‘zeker te blijven’: “Ik blijf bij Roma, er is geen twijfel. Ook al zijn er geruchten en komen er meer geruchten, ik wil bij Roma blijven.”

We schrijven slechts drie dagen later, maar nu zaait de markante Portugees al weer twijfel. Op Instagram stelt hij namelijk (behoorlijk cryptisch): “Herinneringen blijven voor altijd en de geschiedenis kan niet gewist worden. Voor mij waren dit geweldige, onvergetelijke emoties, maar nu moet ik gaan nadenken over ‘wat nu?’. Voordat ik dat ga doen, moet ik iedereen een knuffel geven.”

Einsteins

Daarna stipt Mourinho aan dat alle spelers hun aandeel hebben gehad in het succes van Roma én haalt hij uit naar ‘de Einsteins van het voetbal’: “Zij begrijpen dat niet en ik heb met ze te doen.”

Als laatste geeft hij de geruchtenmolen nog maar eens een flinke zwengel: “Op een dag zal ik Rome en AS Roma verlaten, zo werkt het in het voetbal, maar meer dan één of meer cups zou ik graag willen zien dat deze club voor altijd verenigd zal worden door deze passie en liefde.”

The Special One ligt naar verluidt nog vast in het Stadio Olimpico tot medio 2024 en wordt dik betaald door de Italianen (hij verdient ongeveer tien miljoen euro per jaar, red.), dus zo nijpend is het allemaal ook weer niet.

TIP: Verdien 3.55 keer je inleg als ADO en Excelsior gelijkspelen!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jose Mourinho (@josemourinho)

Bijzondere man?

  • Kun je wel stellen
  • Mwah, vind ik niet
57+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie