“Lionel Messi doet helemaal niks meer”

Foto: “Lionel Messi doet helemaal niks meer”

Wim Kieft ziet Cristiano Ronaldo de laatste tijd worstelen bij Manchester United. Volgens de voetbalanalist snakt de Portugees naar een goal, maar is de situatie van Lionel Messí nog zorgwekkender.

In De Telegraaf schrijft Kieft: “Ronaldo en Lionel Messi zijn samen de beste voetballers van deze eeuw. Vrijwel alle hoofdprijzen, alle gouden ballen en individuele Champions League-awards hebben ze samen verdeeld. Hun palmares is enorm. Alleen moet je na zoveel jaren gewoon constateren dat het beste er wel af is.”

Kieft begrijpt dat velen vooral naar Ronaldo kijken. “Veel voetballiefhebbers vinden hem een vervelende snuiter, omdat zijn persoonlijkheid mensen niet zo aanspreekt. Maar kijk je naar Messi, dan is zijn situatie nog erger (ook één goal in laatste drie maanden), die doet helemaal niks meer en is totaal overvleugeld door Kylian Mbappé bij PSG.”

Daar voegt de oud-international aan toe: “Zijn rendement is enorm laag (12 goals dit seizoen totaal tegenover 20 van Ronaldo). PSG lijkt niet de club te zijn waar hij thuishoort, daar wordt niet het voetbal gespeeld wat hij bij Barcelona gewend was. Zijn hele avontuur in Parijs is tot nu toe één grote teleurstelling. Wat zou dat zijn dan, dat zo’n jongen zich niet op zijn plek voelt? Het lijkt ook iets psychisch te zijn en bewijst dat zelfs zulke grote sterren maar gewone mensen zijn.”

Scoort Messi tegen Nice? De odd is 1.95!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Eens met Kieft?

  • Ja
  • Nee
266+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie