Enorme opsteker voor PSV richting Sociedad-uit

Foto: Enorme opsteker voor PSV richting Sociedad-uit

Dankzij een overtuigende 4-1 zege op FC Utrecht leeft men bij PSV met een goed gevoel richting de cruciale Europa League-wedstrijd tegen Real Sociedad. In Baskenland moet minstens gelijkgespeeld worden om overwintering op het tweede niveau van Europa veilig te stellen.

Het goede gevoel is vandaag bovendien extra versterkt met de terugkeer van zowel Mario Götze als Philipp Max in de wedstrijdselectie. Götze ontbrak tegen Utrecht door een rugblessure en werd vervangen door de ook weer fitte Cody Gakpo, Max lag er een tijdje uit door een coronabesmetting en zag hoe Mauro Junior het als ‘gelegenheidslinksback’ uitstekend deed voor coach Roger Schmidt.

Ook Noni Madueke is weer van de partij, en dus wacht voor Schmidt een luxeprobleem in de voorhoede. Het meest voor de hand ligt een voorhoede met Gakpo, Götze, Carlos Vinícius en de man in bloedvorm Ritsu Doan, waarmee Madueke nog achter de hand gehouden wordt als ‘supersub’. Net als Armindo Bruma, ook al presteert de Portugees de laatste weken als basisklant prima. Ook Max zal vermoedelijk nog op de bank zitten in San Sebastian.

Tot slot voegt ook Richard Ledezma zich bij de groep. Begin dit kalenderjaar liep de jonge Amerikaan een zware blessure op waardoor hij er maandenlang uitlag, maar de technisch begaafde middenvelder nadert dus ook zijn rentree. Enkel Maxi Romero, Davy Pröpper, Ryan Thomas en Eran Zahavi zitten nog in de lappenmand nu.

Wint PSV bij Sociedad? Win 4.33 keer je inleg bij bet365!

Selectie voor duel met Real Sociedad:
Teze, Obispo, Ramalho, Sangaré, Van Ginkel, Vinícius, Madueke, Gakpo, Müller, Gutiérrez, Drommel, Mauro JR, Boscagli, Bruma, Doan, Götze, Mwene, Max, Vertessen, Ledezma, Mvogo.

Wat gaat het worden in Sociedad?

  • Winst Real Sociedad
  • Gelijkspel
  • Winst PSV
204+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie