‘United deelt Barça keiharde tik uit op transfermarkt’

Foto: ‘United deelt Barça keiharde tik uit op transfermarkt’

Dani Olmo lijkt aan de vooravond te staan van een mooie transfer. De interesse van FC Barcelona is niet nieuw, maar nu heeft zich ook een volgende kandidaat gemeld.

Barça hengelt al tijden naar de diensten van de Spaanse smaakmaker van RB Leipzig. Toen de 23-jarige international in de winter van 2020 Dinamo Zagreb voor de Bundesliga-club verruilde, zaten de Catalanen al op het vinkentouw.

Kaper op de kust

Nu hoopt de ploeg van Xavi Hernández dan wel toe te slaan, al wil volgens The Sun Manchester United daar een stokje voor steken. Olmo komt oorspronkelijk uit de jeugdopleiding van Barcelona, waardoor een terugkeer ooit vanzelfsprekend lijkt,. Hij is echter naar verluidt zo’n vijftig miljoen euro waard en dat is momenteel veel te veel voor de Spaanse grootmacht. United heeft meer financiële mogelijkheden en wat dat betreft een streepje voor.

Olmo beschikt in Leipzig nog een doorlopend contract tot medio 2024. Dit seizoen speelde hij pas vier duels in de Bundesliga door blessureleed. De Spanjaard probeert nu via invalbeurten weer in het oude ritme te komen. Olmo kon zowel vanaf de vleugels spelen als vanaf de nummer 10 positie. Met onder meer Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho, Marcus Rashford en Mason Greenwood zou de concurrentie wel moordend zijn op Old Trafford.

Prikt Olmo er minimaal één in tegen Hoffenheim? Bij een inzet van €100 pak je nu €375!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Moet hij voor United kiezen?

  • Ja
  • Nee
144+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie