“Ze kunnen niet blijven zeggen dat Virgil ontbreekt, ik word er ziek van”

Foto: “Ze kunnen niet blijven zeggen dat Virgil ontbreekt, ik word er ziek van”

Liverpool presteert de laatste tijd dramatisch in de Premier League en gisteren verloren de Reds van stadsgenoot Everton met 0-2. Na afloop van die derby ging oud-voetballer Jamie Carragher behoorlijk los in de studio van Sky Sports.

Hij zei namelijk: “Liverpool was zo zwak. Ze hebben gekregen waar ze recht op hadden. Ze kunnen niet blijven zeggen dat Virgil ontbreekt. Ik word er zelf ook ziek van als ik dat zeg. Liverpool heeft een aanvallend probleem. Ik weet dat ze meer balbezit hadden, maar dat maakt helemaal geen verschil als je niets kunt creëren. En dat is het grote probleem van Liverpool op dit moment. Als je ze nu ziet spelen, verwacht je eigenlijk niet dat ze gaan scoren.”

Oefenmeester Jürgen Klopp was na de pijnlijke nederlaag helemaal niet negatief: “Bij het eerste doelpunt hadden we beter moeten verdedigen. Die goal bepaalde de wedstrijd en dat was echt onnodig. Maar we lieten ook genoeg goede dingen zien. We waren alleen niet kalm genoeg. Als we een uur in detail over deze wedstrijd praten, dan kom je erachter dat negentig procent positief was.”

De Duitser vervolgde: “Maar tien procent was niet goed en dat moeten we veranderen, want die tien procent maakt het verschil in resultaat. Ik weet hoe belangrijk deze wedstrijd is en dat voelen we nu allemaal ook sterk. Maar vanaf zondag (vandaag, red.) ga ik alleen verder met de goede dingen die we hebben laten zien. Op de beslissende momenten moeten we het alleen beter doen.”

Liverpool dramatisch?

  • Ja…
  • Nee
77+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie